Update 1, maart 2012


VERHUIZING

* Verhuizing (1)

Met ingang van 15 maart a.s. gebruikt de VHZC 'om niet' een ruimte van een bevriende relatie in Leiden.

Een uitstekende plek voor productie en opslag van PR materiaal t.b.v. beurzen, o.a. de Klassieke Schepen, Boot Düsseldorf , de Vakantiebeurs, etc.

Ook zeer geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. Wij zijn niet altijd aanwezig, bezoek dus alleen op afspraak.
 
* Verhuizing (2)

Het zal jullie niet zijn ontgaan. We zijn, net zoals bij alle schepen, nooit klaar met vhzc.nl, m.n. met de schepenlijsten.

O.a. gesorteerd op scheepsnaam, haven, vaargebied, dag- en nacht charters, etc. Met alle relevante gegevens en links naar de schepen of kantoren. 

Voor het overzicht met scheepsnamen en de fotopagina zijn we er in geslaagd deze compleet te maken (zover wij weten) om ALLE 450 Nederlandse

zeilende beroeps charterschepen te vermelden. Met directe links naar het schip of aangewezen boekingskantoor. Alle (alleen) de schepenlijsten

worden t.z.t. compleet  1:1 “verhuisd” naar ons “portal” Sail Dutch! op www.saildutch.nl Alles onder het motto (voor Nederland):

“Veel kleyntjes al by één ghedaen, daer moet allenghs wat groots ontstaen”

* Verhuizing (3)

Alle projecten van de VHZC lopen via de bankrekening bij de Triodos bank: 254 3249 59. Op termijn verhuisd het hele betalingsverkeer

van de VHZC naar de Triodos bank.
 
ANBI

Als Stichting werken wij zonder winstoogmerk, door onze projecten zijn wij door de Belastingdienst sinds 1 januari 2011 als ANBI erkend.

(Algemeen Nut Beogende Instelling). De inkomsten uit giften, donaties en schenkingen worden nagenoeg volledig (voor 90%) bestemd voor deze

projecten. De VHZC hoeft over giften en donaties geen belastingen af te dragen, de gulle gever kan zijn bijdrage verrekeningen in zijn  belastingaangifte.

Als Stichting met ANBI kunnen wij in aanmerking komen voor free-publicity, o.a. reclame op b.v. radio, tv, kranten, tijdschriften op niet  “verkochte” plaatsen!
 
DONATIES

De Nederlandse zeilende chartervaart vaart op woelige baren:

* internationale wet- en regelgeving Oostzee

* nationale regelgeving

* aanhoudende (inter)nationale financiële onzekerheden

Het bestuur heeft daarom besloten om de donatie voor schipper/eigenaren te verlagen van  € 45  naar € 35. Een vrijwillige bijdrage, uiteraard.

Bedankt (alvast) voor alle bijdragen, reeds ontvangen en nog onderweg!


Dankzij deze donaties kunnen wij op korte termijn een aantal projecten vorm geven:

PUBLIC RELATIONS

In samenwerking met de Haagse Hogeschool is en professioneel communicatieplan opgesteld. Onderdeel daarvan zijn o.a.:

* Free Publicity campagne, o.a. dagblad(en), buitenlandse persberichten en reisorganisaties. Hierover binnenkort meer (persoonlijk) contact!

* Twee commercials, inmiddels zijn de nodige contacten gelegd met een professioneel filmproductiehuis voor het maken van:

- een korte commercial (± 20 sec.) en een voorlichtingsfilm Nederlandse zeilende passagiervaart (± 3 minuten). Hierover binnenkort (persoonlijk) contact!
 
* VHZC Scheeps Journaal

De uitgave van de driemaandelijkse editie van het VHZC Scheeps Journaal (opmaak, productie en verzending, oplage 2500, ISSN: 1877-797X)

zal m.i.v. 2012 gewijzigd worden in maritieme "specials" ter gelegenheid van bijvoorbeeld beurzen (Klassieke schepen, Boot Düsseldorf (duitstalig),

vakantiebeurs, Harlingen Sail 2014, etc.

Het VHZC Scheeps Journaal zal op de site worden gepubliceerd (incl. pdf-download), en uiteraard kan er een gratis abonnement op worden genomen.
 
* Deelname VHCZ aan maritieme evenementen 2012. Hierover binnenkort meer informatie op de site!
 


Het recente  VHZC nieuws volgen via twitter op deze link?

Tot de volgende update alvast een goed vaarseizoen en Fair Winds
 

<= update 2 Archief update's